Dooley´s juustokakku

Dooley´s juustokakku

Ainesosat: 

200 g dominokeksejä (toffeen makuinen)
50 g voita tai margariinia
4 kpl liivatelehteä
2 dl kuohukermaa
1 1/4 dl tomusokeria
250g purkki mascarpone juustoa
3 kpl valkuaista
1 dl dooleys liköriiä
3 kpl liivatelehteä
1 dl kaakaojauhetta
1/2 dl sokeria
3 dl kevytmaitoa

Ohjeet: 

Vuoraa irtopohjavuoan (halkasija 24 cm) pohja leivinpaperilla. (Sivele vuoan reunat esim.öljyllä niin kakku irtoaa helpommin) Murskaa keksit. Sulata margariini kattilassa ja lisää keksimurska joukkoon. Sekoita tasaiseksi. Painele seos vuoan pohjalle. Laita täytteen liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vaahdota kerma. Lisää joukkoon tomusokeri. Sekoita kermavaahtoon mascarpone-juusto. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja lisää kerma-mascarponevaahtoon. Kiehauta likööri ja sulata joukkoon liivatelehdet. Sekoita likööri-liivateseos pienissä erissä ohuena nauhana hitaasti vatkaten täytevaahtoon. Kaada vuokaan ja tasoita pinta nuolijalla. Hyydytä jääkaapissa 3 tuntia. Laita kiilteen liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Mittaa kaakaojauhe, sokeri ja maito kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi. Ota liedeltä, kun seos on tasainen. Sulata liivatelehdet suklaakastikkeeseen. Jäähdytä seos kylmässä vesihauteessa haaleaksi. Kaada sitten vuokaan täytteen päälle. Hyydytä jääkaapissa 2-3 tuntia.