Hunajainen Kirsikkakakku

Hunajainen Kirsikkakakku

Kuvaus: 

1 kuivakakku,15-20:lle, n. 2 litran kakkuvuokaan

Ainesosat: 

2 dl Myllyn Paras Pikakaurahiutaleita
3 kananmunaa
1 dl kookoshiutaleita
1œ tl leivinjauhetta
1 rkl vaniljasokeria
4 dl Myllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
Väliin:
150 g hunajaa
150 g voisulaa
1 dl kermaa
Leivitykseen:
Myllyn Paras Korppujauhoja
1 tlk (n. 150 g) säilykekirsikoita

Ohjeet: 

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ohjeen muut aineet. Mikäli hunaja on kovaa, sitä voi lämmittää hetken mikroaalto¬uunissa juoksevammaksi.

Kaada puolet kakkutaikinasta voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan, laita väliin kokonaiset kirsikat kerrokseksi ja päälle loput kakkutaikinasta. Paista 175-asteisen uunin alatasolla 50 -60 min.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy