Hunajainen kirsikkakakku

Hunajainen kirsikkakakku

Ainesosat: 

2 dl Myllyn Paras Pikakaurahiutaleita
4 dl Myllyn Paras Erikoisvehnjauhoja
1 rkl vaniljasokeria
1 tl leivinjauhetta
1 dl kookoshiutaleita
3 kananmunaa
1 dl kermaa
150 g voisulaa
150 g hunajaa
1 tlk (n. 150 g) silykekirsikoita
Myllyn Paras Korppujauhoja

Ohjeet: 

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ohjeen muut aineet. Mikäli hunaja on kovaa, sitä voi lämmittää hetken mikroaalto­uunissa juoksevammaksi.

Kaada puolet kakkutaikinasta voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan, laita väliin kokonaiset kirsikat kerrokseksi ja päälle loput kakkutaikinasta. Paista 175-asteisen uunin alatasolla 50-60 min.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy