Hunajamarinoidut valkosipulinkynnet

Hunajamarinoidut valkosipulinkynnet

Ainesosat: 

10-12 valkosipulia (n.500 g kuorittuja valkosipulinkynsiä)

Marinadi:
11/2 dl vettä
1 1/2 dl etikkaa
1 rkl suolaa
1 dl hunajaa
1 dl oliiviöljyä
1/2 dl sitruunamehua
3 tl roseepippuria
muutama oksa tuoretta rosmariinia

Ohjeet: 

Mittaa kattilaan vesi, etikka ja suola. Keitä kuorittuja valkosipulinkynsiä liemessä 5 min. Nosta kattila pois liedeltä ja sekoita joukkoon hunaja, oliiviöljy ja mausteet. Jaa valkosipulinkynnet puhtaisiin lasipurkkeihin ja kaada päälle lientä. Sulje tiiviisti ja anna marinoitua jääkaapissa muutaman päivän ajan.