Kampanja

Kampanja

Suomalaisen Työn Liiton vuosittaisen Suomalainen joulu -kampanjan tavoitteena on muistuttaa suomalaisia kulutusvalintojen vaikutuksista vuoden suurimman kulutushuipun alla. Lisäksi joulusivusto tarjoaa helpotusta joulun kiireisiin ja lahjahankintoihin. Sivustoltamme löydät suomalaisen joulun tekijät, lahjaideat, tunnelmanluojat, reseptit ja perinteet.

Joulukampanjointi on kuulunut Suomalaisen Työn Liiton toimintaan vuodesta 1934 lähtien. Suomalainenjoulu.fi -verkkosivusto avattiin vuonna 2000 ja sivusto on elänyt aina vahvasti ajassa. Joulukampanjan yhteydessä liitto toteuttaa vuosittain myös joulututkimuksen, jolla kartoitetaan kuluttajien ostokäyttäytymistä, kulutusvalintoja sekä joulun vieton tapaa.

Suomalaisen Työn Liitto on asiantuntijaorganisaatio, jonka tehtävänä on vahvistaa suomalaisen työn asemaa edistämällä suomalaisten yritysten menestymistä ja yrittäjyyttä. Avainlippu- ja Design from Finland- ja Yhteiskunnallinen yritys -merkkejä myöntävä liitto on kampanjoinut suomalaisen työn ja osaamisen puolesta yli 100 vuotta.

Avainlippu on varma tapa tunnistaa suomalainen tuote tai palvelu. Alkuperämerkki kertoo, että teet hyvät kaupat niin itsesi kuin koko Suomen hyvinvoinnin kannalta.

Design from Finland -merkki osoittaa suomalaisen designin taustalla olevan suunnittelun, muotoilun, tutkimuksen ja tuotekehityksen sekä suomalaisten innovaatioiden alkuperän.

Yhteiskunnallinen yritys -merkki puolestaan kertoo yrityksistä, jotka pyrkivät liiketoimintansa avulla ratkaisemaan yhteiskunnallisia tai ekologisia ongelmia sekä edistämään yhteiskunnallisia tavoitteita.

Pienilläkin päätöksillä on merkitystä: jos jokainen suomalainen ostaisi 25 eurolla nykyistä enemmän suomalaisia tuotteita tai palveluita kuukaudessa, saisi 100 000 suomalaista töitä vuodeksi.
 

Lisätietoa Suomalaisen Työn Liitosta, merkeistä ja kulutusvalinnoista löydät liiton verkkosivuilta www.avainlippu.fi

Tarinoita suomalaisesta työstä, tapahtumia ja blogin löydät osoitteesta: www.suomalainentyo.fi

Kaikki tuotteet ja palvelut, joille on myönnetty liiton merkki on koottu Sinivalkoinen Valinta -verkkopalveluun: www.sinivalkoinenvalinta.fi

Suomalaisten tuotteiden tuotekehitykseen voi jokainen ottaa osaa liiton yhteisöpalvelussa: www.avainklubi.fi

 

Tehdään yhdessä sinivalkoinen joulu! Sinivalkoinen paketti on lahja myös suomalaiselle työlle - se kestää, ilahduttaa ja työllistää jouluvalojen sammuttuakin.