Jääsuklaakukat

Jääsuklaakukat

Kuvaus: 

Kauniita joulumakeisia.

Ainesosat: 

200 g tummaa suklaata, 100 g kookosrasvaa, 200 g valkoista suklaata, 0,5 tl vaniljasokeria, 0,5 tl rommia, sokerikukkia, marsipaanikukkia, suklaalastuja, strösseliä, jne....

Ohjeet: 

Sulata tumma taloussuklaa ja puolet kookosrasvasta omassa kattilassaan miedolla lämmöllä. Sekoita silloin tällöin ja mausta seos vaniljasokerilla. Kaada seos pieniin folio-karkkimuotteihin ja koristele pinta valmiilla pienillä sokerikukkasilla tai strösseleillä. Sulata valkosuklaa ja puolet kookosrasvasta kattilassa miedolla lämmöllä, välillä sekoittaen. Mausta seos rommilla. Kaada seos pieniin folio-karkkimuotteihin ja koristele pinta valmiilla pienillä sokerikukkasilla tai strösseleillä. Koristelussa voit käyttää myös kandeerattuja syötäviä orvokkeja tai ruusunlehtiä, marsipaanikukkia, tai suklaalastuja.