Jouluhyrrät

Jouluhyrrät

Ainesosat: 

0,5 pkt Myllyn Paras Laktoositon Piparitaikinaa (500 g) tai  Perinteinen Piparkakkutaikinaa (500 g) tai  Cookies Suklaamurotaikinaa (400 g), 0,5 pkt Myllyn Paras Kauramuro- tai Murotaikinaa (400 g)                 1 kananmuna n. 1 dl kookoshiutaleita

Ohjeet: 

Kauli sulanut pipari- tai cookies- taikinalevy n. 20 x 30 cm:n kokoiseksi, voitele munalla, ripottele pinnalle kookoshiutaleita ja kaaviloi sulanut (kaura)murotaikinalevy piparitaikinan päälle kiinni. Rullaa taikina kääretortun tapaan rullalle. Laita kylmään. Leikkaa kovettuneesta rullasta 0,5 cm:n mittaisia viipaleita ja nosta ne uunipellille leivinpaperin päälle kumolleen. Voit tehdä isompia tai pienempiä rullia sen mukaan, miten leveästä levystä rullaat taikinaa. Paista noin 200-asteisen uunin keskitasolla 8-10 min. Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy