Joulunajan pannukakku

Joulunajan pannukakku

Kuvaus: 

Tavallisesta pannukakusta mukailtu jouluinen versio

Ohjeet: 

Pannukakku::
3 - 4 munaa
8 dl maitoa
n. 4 dl vehnäjauhoa Myllyn Paras :)
1 tl suolaa
1 tl muskottipähkinää

Paistetaan n. 20-30 min 225 C. Kun pannukakun pinta on ruskettumassa, lisätään päälle voita (levitä pullasudilla), ripotellaan päälle joko fariinisokeria tai hienoa sokeria ja paistetaan kypsäksi.

Lämpimän pannukakun päälle: 1 prk smetanaa 1- 2 omenaa raastettuna(kotimainen Lobo), 8 pehmeää taatelia hienonnettuna neilikkaa maun mukaan. Seosta voi notkistaa kermalla tarvittaessa. Lisänä tarjolle säilykegreippiä (voi lämmittää mikrossa sokerin kanssa tai tarjota sellaisenaan).