Katkarapumunat

Katkarapumunat

Kuvaus: 

Kööpenhaminan turkishuutokaupan ruokapöydästä ideoitu alkupala! Gluteeniton, voi tehdä myös laktoosittomana. Käy myös niille jotka syövät kalaa mutta eivät lihaa...

Ainesosat: 

1 rkl ranskankermaa, sitruuna, suolaa, pippuria, 4-10 kpl katkarapuja, tilliä, kananmunia 

Ohjeet: 

1 kananmuna / henkilö, 1 prk ranskankermaa, lisätään 0,5-1 sitruunan mehu, suolaa ja pippuria, niin että maku on tuhti. Katkarapuja 4-10 (riippuen koosta) ja annos tilliä. Keitä munat koviksi, halkaise pitkittäin. Laita keltuaisen päälle n. 1 rkl ranskankermaseosta, ja sen päälle sulatettuja, kuorittuja katkarapuja. Koristeeksi ja mauksi muutamia pieniä tillinoksia.... Jos alkupaloja on enemmäninkin, riittää 0,5 munaa/ henkilö, mutta toisaalta nämä ovat hyviä, joten voi näitä yhtäkkiä mennä enemmänkin :)