Kirjolohijäädyke (8-12 annosta)

Kirjolohijäädyke (8-12 annosta)

Ainesosat: 

150 g kylmäsavustettua kirjolohta, pala purjoa, 2 dl kuohukermaa, 200 g smetanaa, 100 g herkkukurkkua, 4 rkl silputtua tilliä, ripaus valkopippuria

Ohjeet: 

Leikkaa kirjolohi pieniksi paloiksi, silppua purjo, kuutioi herkkukurkku pieneksi ja vatkaa kerma tukevaksi vaahdoksi. Yhdistä kermavaahtoon kaikki muut ainekset kevyseti nostellen. Säästä hieman herkkukurkkua koristeeksi. Pakasta seos rengasvuoassa tai 8-12 annosvuoassa, esim. kertakäyttömukeissa. Kumoa jäädyke kastamalla vuoan pohja nopeasti kuumaan veteen. Anna lämmetä hieman huoneenlämmössä n. 15- 30 minuuttia. Koristele kurkkukuutioilla, sitruunalla ja ruohosipulilla tai tillillä. Ohje: Finfood