Kuohkea metsäsienisalaatti

Kuohkea metsäsienisalaatti

Ainesosat: 

1 kpl sipuli (tai maun mukaan),  0,5 kg suolasieniä 1 prk flora vispikermaa (2,5 dl) mausteina, valkopippurijauhe

Ohjeet: 

Liota suolasieniä runsaassa vedessä vähintään yön yli. Valuta liotusvesi pois ja maista sienien suolaisuus. Jos tuntuvat liian suolaisilta, jatka liotusta. Kun suolaisuus on sopiva, purista sienistä vesi tarkkaan pois. Silppua sienet mahdollisimman hienoksi, samoin kuorittu sipuli ja sekoita sienet ja sipuli keskenään. Vaahdota flora-vispikerma ja lisää vaahto sieni-sipuli seokseen, maista ja mausta tarvittaessa ripauksella valkopippuri jauhetta. Nosta tarjoiluastiaan ja koristele persiljalla ja anna vetäytyä noin tunti ennen tarjoilua.