Marjaisa jälkiruoka /välipala

Marjaisa jälkiruoka /välipala

Kuvaus: 

Marjaisa kaurasuurimoherkku välipala- tai jälkiruokailuun

Ainesosat: 

1 litra vettä, 3-5 dl pakastemustikoita, 0,5 dl kauramannasuurimoita, 3 rkl maissijauhoa, 0,5 dl sokeria - (maun mukaan), 4 dl pakastemansikoita

Ohjeet: 

Kuumenna vesi ja mustikat, lisää kauramannasuurimot ja maissijauho keitokseen.Keitä hiljalleen noin 10 min. Lisää sokeria maun mukaan ja lopuksi pakastemansikat jäisinä seokseen. Anna s mansikoiden sulaa hetken aikaa.Laita / jaa lopuksi pieniin kulhoihin (jäähtymään hetkeksi).Valmista tarjoiltavaksi lämpimänä tai jäähtyneenä. Välipalana, jälkiruokana, muuten vaan herkuttelijoille.Sokerin tilalla voi myös käyttää hedelmäsokeria.