Suklaa-ananaskakku

Suklaa-ananaskakku

Ainesosat: 

200 g voita, 2 dl sokeria, 3 kananmunaa, 3 dl Myllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja, 2 tl leivinjauhetta, 2 tl vaniljasokeria, 3 rkl kaakaojauhetta, 1 dl pähkinärouhetta, 0,5 dl kermaa, 2 dl ananasmurskaa (1 tlk), 1 dl kookoshiutaleita, Myllyn Paras Korppujauhoja

Ohjeet: 

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri. Lisää kananmunat yksitellen hyvin vatkaten. Sekoita leivinjauhe ja vaniljasokeri vehnäjauhoihin ja lisää sihdaten vaahtoon. Ota taikinasta 1/3 erikseen ja sekoita siihen kaakaojauhe, pähkinärouhe ja kerma. Vuoraa tällä taikinalla ohuelti ja tasaisesti, lastaa apuna käyttäen, voideltu ja korppujauhotettu torvellinen kakkuvuoka (n. 2 l) puoleenväliin reunoja myöden. Sekoita loppuun taikinaan valutettu ananasmurska ja kookoshiutaleet. Kaada tämä taikina vuorauksen keskelle ja tasoittele pinta.  Paista 175-asteessa 50-60 min.  Kumoa hetken jäähtynyt kakku ja anna kakun tasoittua vähintään seuraavaan päivään ennen tarjoilua. Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy