Anjovissilakat

Anjovissilakat

Kuvaus: 

Joulupöydän kalaherkku. Helppotekoinen ja maukas kala joulupöytään. 

Ainesosat: 

450 g Pakaste silakkafileitä, 1 rasia anjovisfilettä, 1 pieni prk tomaattipyrettä, 1 dl kuohukermaa, 1 dl tuoretta tilliä, 1/2 tl suolaa, 1/2 tl sitruunapippuria

Ohjeet: 

Ota silakkafileet sulamaan hieman aiemmin, niin saa kivasti rullattua ne. Hienonna veitsellä anjovisfileet ja sekoita tomaattipyreeseen. Levitä seosta silakkafileille ja kääri ne rullalla. Aseta rullat kattilaan. Sekoita kerman joukkoon hakattu tilli ja mausteet. Kaada maustettu kerma silakkarullien päälle. Keitä hiljalleen 10 min kannen alla. Voi tarjota lämpimänä tai kylmänä.