Myllärin Pirteä Marjapaistos

Myllärin Pirteä Marjapaistos

Kuvaus: 

Maukas, suolaton korppujauho sopii joulukinkun ja joululaatikoiden kuorrutukseen, kakkuvuokien jauhotukseen sekä piirakkapohjiin.

Ainesosat: 

Pohja
125 g voita
1 dl sokeria
1 kananmuna
1 dl Myllärin Luomu Kauraleseitä
1,5 dl Myllärin Luomu Vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

Marjatäyte
400 g punaisia ja mustia viinimarjoja
2 tl vaniljasokeria

Muruseos
75 g voita
0,5 dl sokeria
1,5 dl Myllärin Luomu Korppujauhoja

Ohjeet: 

Vaahdota voi ja sokeri, lisää kananmuna ja keskenään sekoitetut kuivat aineet. Voitele piirakkavuoka ja levitä pohjataikina pohjalle ja reunoille. Sekoita marjat ja vaniljasokeri ja kaada pohjan päälle. Sulata voi ja sekoita siihen sokeri sekä korppujauho. Levitä muruseos marjojen päälle. Paista 180 °C:ssa noin 25 minuuttia. Tarjoa lisänä vaniljajäätelöä.

Lähde:

Helsingin Mylly Oy