Parmankinkku- ja siikacocktailpalat

Parmankinkku- ja siikacocktailpalat

Kuvaus: 

Valmistusaika alle 30 min.

10 annosta.

Ainesosat: 

Parmankinkkucocktailpalat, 10 kpl

1-2                        päärynää

1 rkl                       voita

1 rkl                       Pirkka konjakkisinappia

1/2 rkl                    valkoista balsamicoa

80 g                       Pirkka Parmankinkkua

1/2 pkt (à 125 g)  Pirkka sinihomejuustoa

                               rucolaa

1-2                         Pirkka ohutnäkkileipää

 

Siikacocktailpalat, 20 kpl         

1 pkt (150 g)      Pirkka graavisiikafileeviipaleita

1/2 rs (à 180 g) Pirkka Kevyt Italian yrtit tuorejuustoa

                             tilliä hienonnettuna

20                        Pirkka Luomu ruisnappia

Ohjeet: 

1.  Leikkaa kuoritut päärynät 10 kapeaksi lohkoksi. (Jos päärynä on iso, puolita lohkot.) Paista päärynöitä voissa pari minuuttia. Mausta sinapilla ja balsamicolla. Kääntele, kunnes ne maustuvat joka puolelta. Leikkaa parmankinkkuviipalet välipaperineen saksilla pitkittäin puoliksi. Leikkaa juusto viipaleiksi.

2.  Kääri parmankinkun sisään päärynälohko, sinihomejuustoviipale ja rucolaa. Kääri rulliksi. Paloittele ohutnäkkileivät. Nosta rullat ohutnäkkileipäpalojen päälle.

3.  Hienonna siika veitsellä ja sekoita tuorejuuston joukkoon. Lusikoi tahnaa palttoonapeille. Koristele tillillä.

Vinkki! Parmankinkkucocktailpalat voit tehdä pienemmiksi leikkaamalla kinkkuviipaleet pitkittäin neljään osaan.

 

Lähde:

K-citymarket